Bassically (#noapteamuzeelor)


Un ansamblu de sculpturi rupte dintr-o poveste, dntr-un basm, dintr-o cu totul alta lume. Asta e impresia ce mi-a ramas adanc infipta-n minte, dupa o scurta plimbare de seara prin muzeele Bucurestiului. Imi pare rau totusi ca nu am apucat sa vizitez tot ce aveam in plan, insa lista am pastrat-o in agenda cu activitati viitoare.


 

blg16

 


Mi-am pregatit geanta de drum cu o sticla de apa, un balsam de buze, rujul si creionul (am ales sa folosesc o culoare inchisa asa ca retusarile nu vor intarzia sa apara), telefonul, o agenda micuta pentru notite si, desigur, portofelul (nu se stie cand mi se face pofta de o inghetata pe drum).

Am fost putin cam pe fuga, deci nu am apucat sa ma aranjez cine stie ce, insa cu o liniuta de tus, un ruj mov si cateva bucle am reusit sa ma incadrez in timp. Tinuta „fifty shades of grey”, zic eu, s-a potrivit perfect cu machiajul (dark).

Daca nu ai apucat sa mergi anul asta la #noapteamuzeelor, e musai sa vii si tu data viitoare. E un eveniment cat se poate de placut si chiar merita sa-ti iei o zi de pauza si sa iesi la o plimbare seara prin cladirile vechi, pline cu povestile tarii noastre.


 

blg

 

blg2

blg9

blg14

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s